Bun venit!
Coș de cumpărături 0 produs(e) - 0,00Lei

Confidentialitate

SC Decovil Grup SRL este administratorul operational al acestui website si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

SC Decovil Grup SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SC Decovil Grup SRL, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 31192. NRC: J17/585/1999, CUI RO12103042.
SC Decovil SRL, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 34467.
SC Decovil Grup SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal. Scopul colectarii datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online).

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare exclusiv in scopurile mai sus declarate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a accesa modul e-commerce. Conform Regulamentul UE 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Decovil Grup SRL, Str Stefan cel Mare nr.2 Galati. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Decovil Grup SRL. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Decovil Grup SRL.
Decovil Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.
Nu incurajam SPAM-ul, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
Protejarea datelor dumneavoastra personale este foarte importanta si reprezinta o preocupare deosebita pentru noi.

Datele dumneavoastra sunt colectate, procesate si utilizate doar in limitele legii sau cu permisiunea dumneavoastra expresa.
Organizatia responsabila, in intelesul legii de protectie a datelor, este Decovil Grup SRL, Str.Stefan cel Mare nr.2, Galati, Romania.
Daca vizitati site-ul web decovilshop.ro doar pentru vizualizarea produselor, Decovil Grup SRL nu colecteaza si nu salveaza niciuna din datele dumneavoastra personale. Site-ul noteaza numai ora si durata vizitei dumneavoastra, numele furnizorului de servicii Internet, site-ul web din care ne vizitati si site-urile web pe care le vizitati din decovilshop.ro. De asemenea, informatiile privind sistemul de operare si tipul de browser utilizat sunt trimise automat. Aceste informatii sunt analizate numai in scop statistic. Dumneavoastra, ca utilizator individual, ramaneti anonim.
SC DECOVIL GRUP S.R.L prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pe site, respectiv nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa, in scopul indeplinirii obligatiei sale de a livra produsele comandate de Dvs. de pe site-ul nostru www.decovilshop.ro. Datele colectate vor fi dezvaluite angajatilor nostri doar in scopul prevazut mai sus. Aceste date respectiv nume, prenume, telefon, adresa de e-mail ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra in cazul in care v-ati inscris la newsletter-ul nostru.
Pentru a imbunatati caracterul prietenos pentru utilizator si a raspandi informatiile, site-ul Web decovilshop.ro poate gazdui linkuri catre site-uri Web ale unor furnizori terti. Oricand faceti clic pe astfel de linkuri, parasiti site-ul Web decovilshop.ro. Aceste site-uri Web si masurile de protectie a datelor respective nu sunt supuse controlului Decovil Grup SRL. Decovil Grup SRL nu este responsabila de nicio informatie sau continut de pe site-urile Web ale furnizorilor terti. Orice date personale furnizate catre furnizori terti care nu au legatura cu decovilshop.ro nu sunt acoperite de prezenta declaratie de protectie a datelor.
www.decovilshop.ro va transfera datele dvs. catre terti numai daca exista un temei legal in acest sens.


UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Cookie-urile pentru analizarea traficului pe care le folosim NU colecteaza IP sau alte informatii cu caracter personal.
Site-ul www.decovilshop.ro foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google. Google Analytics foloseste “cookies”, care sunt fisiere text plasate in computer, pentru a ajuta site-ul sa analizeze modul in care utilizatorii il folosesc. Informatiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de catre dvs. a site-ului, vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va folosi aceste informatii in scopul de a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului www.decovilshop.ro, intocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site si furnizarea de alte servicii legate activitate si de utilizarea internetului pe www.decovilshop.ro . Google poate transfera aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este solicitat prin lege, sau in cazul in care terte parti afecteaza procesul de informatii cu privire la numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date detinute de catre Google. Aveti dreptul sa refuzati utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzătoare in browser-ul dvs., cu toate acestea, va rugam sa retineti ca, daca realizati aceste setari este posibil sa nu puteti avea acces la functionalitatea deplina a site-ului www.decovilshop.ro . Prin utilizarea acestui site web, sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale de către Google in modul si in scopurile mentionate mai sus.



NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Regulamentul UE 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. DECOVIL GRUP S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
SC Decovil Grup S.R.L., este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 31192.
SC Decovil SRL, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 34467.
Scopul colectării datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online) .
Pentru a efectua o comanda este necesara introducerea datelor dumneavoastra de contact, acestea fiind necesare pentru pentru contactarea clientilor care au comandat, facturarea si livrarea produselor comandate . Refuzul dvs. determină :
- nefacturarea, implicit nelivrarea produselor comandate online, toate acestea ducand la neonorarea comenzii;
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:
- persoana vizata;
- reprezentantii legali ai persoanei vizate;
- angajati ai operatorului;
- organele de control abilitate.
Ulterior comenzii puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site.

Conform Regulamentul UE 2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. 
Datele dumneavoastră nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Daca nu doriti sa mai primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti oricand accesa butonul „DEZABONARE”. Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Puteti face o contestatie in caz de incalcare a drepturilor Dumneavoastra de catre Decovilshop.ro, la autoritatea pentru protectia datelor: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro.
 


_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Daca aveti intrebari sau comentarii privind protectia datelor la decovilshop.ro, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail:contact@decovil.ro